Anyák napi blogturné

Lilla K.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során minden állomáson találtok egy kérdést, ami rólatok vagy az anyukátokról szól, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megválaszolni azt. Ha pedig extra pontokat is szereznétek, gyűjtsetek olyan könyveket, melyeknek címe jellemzi az anyukátokat, nagymamátokat, vagy a vele való kapcsolatotokat, fotózzátok le, és a #anyaknapiblogturné #ezvagynekemanyu tagek használatával töltsétek fel saját facebookotokra (nyilvánosan) vagy instátokra, a kép linkjét pedig másoljátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


A turné állomásai

Május 3. 09:00 – Dreamworld
Május 3. 10:00 – Spirit Bliss Sárga könyves út
Május 3. 11:00 – Hagyjatok! Olvasok!
Május 3. 12:00 – Readinspo
Május 3. 13:00 – Veronika’s Reader Feeder
Május 3. 14:00 – Utószó
Május 3. 15:00 – Könyvvilág
Május 3. 16:00 – Csak olvass!
Május 3. 17:00 – Flora the Sweaterist
Május 3. 18:00 – Könyv és más
Május 3. 20:00 – Nem félünk a könyvektől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Varázslatos utazás – Esti mesék a világ minden tájáról

Kiadó: Móra Könyvkiadó Fordító: Puszta Szilvia Műfaj: mesekönyv Terjedelem: 176 oldal A kötet a világ minden tájáról származó tündérmeséket gyűjti egy csokorba. Ezek jellegzetes, egymástól elütő néphagyományokat elevenítenek meg, és egytől-egyig egyformán lebilincselőek. A történetek rövidek, élvezetesek és kalandosak, tele feledhetetlen szereplőkkel. Nincs bennük semmi félelmetes, amely nyugtalanítaná vagy megijesztené […]

You May Like

Iratkozz fel a HÍRLEVELÜNKRE